HemÖnskelista (0)Mitt kontoVarukorgTill kassan

Returer

Ångerrätt - RETURER

Enligt svensk lag har du två veckors ångerrätt, utan orsak. Du meddelar oss skriftligen om detta via e-post: returer@likelondon.se.  Hittar du inget bekräftelsemail på din returanmälan - TITTA I DIN SKRÄPPOSTMAPP.

Skriv ditt Ordernr, Namn och Beskrivning av produkten på blanketten/följesedeln som följde med ditt paket. (Du kan även skriva på ett vanligt papper.)
Klipp av blankettdelen och lägg tillsammans med varan. Du kan återanvända vår påse vid förpackningen.

Skriv följande mottagaradress på påsen:

Butik Tid och Rum HB
Davidshallsgatan 24
211 45 Malmö

Frankera med frimärken och posta hos ditt Postombud. (Obs! Du ska EJ lämna paketet till ditt DHL-ombud.). Om du skickar med Postens Skicka lätt spårbar försändelse anger du returer@likelondon.se för avisering.

Vi ber dig ej sända med Schenker eller DHL. Använd Posten.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till DHL och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till DHLs hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist inte kan lösas, tar du kontakt med oss.
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån, brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation, byte eller retur av din beställning. Meddela returer på returer@likelondon.se.